WordPress

Utforma hemsidor utan kodarbete med WordPress.

Det är mindre problematiskt än någonsin att utveckla webbplatser med hjälp av postningsverktyg som WordPress, Drupal, och Jomla, och intresset ökar ständigt. Vill man utveckla utformning och funktionalitet finns det mängder av lämpliga konsulter. Att systemet har öppen källkod gör det möjligt att leja den man anser passa för uppdraget utan att begränsa sig till ett fåtal.

Upptäck fördelarna med plugins

Det är inte problemfritt att nyttja sin webbsida som en väg att kommunicera med befintliga kunder och intresserade människor. Ett av de värsta hinder som finns är spam, som kan förstöra mer än många människor förstår. Det hittills mest effektiva verktyget för att åtgärda denna svårighet är Akismet, ett insticksprogram som följer med WordPress.

Hitta det perfekta temat

Ifall man tänker jobba med sin hemsida kan ett nytt tema vara en utomordentlig startpunkt. Dagens utbud av teman är gigantiskt och det är möjligt att enkelt finna snygga sådana som ger webbplatsen lyster!

Bra positioner i sökresultat på webben förutsätter högkvalitativt innehåll. Av de många faktorerna är troligen de största innehåll och länkar. Det är annorlunda att ta fram texter för tidningar som att göra detsamma för nätbesökare, eftersom information menad för dessa ska vara avsevärt mer direkt.

Se exempel på teman här.

livetutantrad.se

podb.se

wordpresslista.se