Bygg en duschvägg av frostat glas

Fler och fler personer väljer att renovera sina hem i dagsläget än vad som tidigare varit fallet, något som naturligtvis kan förklaras av att det numera är betydligt billigare att använda sig av professionell hjälp för detta. I och med att rot-avdraget numera är möjligt att använda vid projekt som rör renoveringar, tillbyggnader och nybyggnationer så har också efterfrågan efter sådana tjänster kommit att öka.

Kort sagt – fler privatpersoner har tack vare rot-avdraget fått råd att att använda professionell hjälp och förverkliga sina drömmar gällande interiör och exteriör på sina bostäder. Det som skiljer nu är att man också tack vare det också har råd att välja lite mer exklusivt material och hängde sig åt lite mer spännande lösningar än vad man gjorde förr.

Vilka rum man sedan väljer att renovera är en annan sak, men man ska veta att det finns ett sådant som visat sig vara lite mer populärt än att andra att renovera och för att förklara detta så kan vi vända oss till Stockholm för att bevisa vår tes. I just Stockholm där det sker väldigt många flyttar så har man nämligen sett en tydligt trend i att badrummet är det första rum som privatpersoner renoverar då de ska flytta in. Det är badrummet där man vill sätta sig egen prägel och det är i badrummet där man främst ser till att det anpassas efter in egen smak och sina egna behov.

Av den anledningen så tänkte vi ge lite tips gällande vilka lösningar som finns gällande inredning i ett badrum och hur man kan skapa en unik sfär för sig själv och sin familj. Det som är gemensamt för de flesta badrum i Stockholm och som vi därför utgår ifrån är att de är ganska små och att man således måste jobba med lite andra metoder och medel för att skapa utrymme – men ändå få plats med sina saker.

Det finns sällan – i och med detta – plats för exempelvis ett badkar och där får man istället välja en dusch. Här kommer ett av de bästa tipsen vi kan ge angående detta: bygg en duschvägg av frostat glas. En duschvägg av frostat glas fyller nämligen sin funktion – ingen insyn – medan den samtidigt och utan avkall ger luft i rummet.

Glasmästare skräddarsyr frostat glas

För att installera en duschvägg av frostat glas så bör man först kontakta en glasmästare i Stockholm som skräddarsyr denna efter hur badrummet ser ut och detta är en av de saker vi nämnde ovan där man kan lägga lite extra pengar.

Frostat glas och en skiljevägg i duschen är perfekt i mindre badrum och tillsammans med exempelvis lösningar från IKEA – experter just på att anpassa produkter till små ytor – så kan man skapa det unika badrum man vill ha. Man kommer även undan väldigt billig här; badrum från IKEA, frostat glas av en glasmästare i Stockholm samt det avdragsgilla tjänsterna – elektriker, rörmokare och en plattsättare – är det som man kommer att behöva betala.